Een extra service die we zonder aanvullende kosten aanbieden. Dat is goed geregeld!

Op Mamaloe bieden wij een warme, vers bereide maaltijd aan. Dit biedt tal van voordelen. Zo krijgt uw kind aan het eind van de middag al een groot deel van de dagelijkse benodigde vitaminen en voedingsstoffen binnen voor een gezonde ontwikkeling.

Prettig, want dan kunt u thuis volstaan met een makkelijk hapje. U hoeft dus niet met een moegespeeld kind in de weer om er nog een bord warm eten in te krijgen. Zo verloopt de avond een stuk rustiger. Het is overigens voedingstechnische geen enkel probleem als je kind s’avonds nogmaals thuis eet.

Zien eten….

De nadruk ligt bij ons op vers & gezond met een stuk vlees, worst, vis of visstick. Het is mooi om te merken dat ook ‘moeilijke eters’ zich spelenderwijs aan alles wagen. Zien eten doet eten. Ook hier zie je dat kinderen van nature nieuwsgierig zijn en het meeste van elkaar leren. Als je vriend lekker zit te smullen, wil je het ook proberen. Zelf als je thuis echt geen spinazie eet.

Dankzij deze service komen kinderen op een speelse manier op jonge leeftijd in aanraking met ‘ander eten’ Het vroeg wennen aan diverse gerechten is goed voor de smaakontwikkeling en het eetgedrag.

Wist u dat ... Mamaloe eventuele klachten serieus neemt