Vaste Opvang

Hiermee reserveert u bijvoorbeeld de dinsdag en de woensdag vanaf de start van de opvang tot de vierde verjaardag. U betaalt dan beide hele dagen (van 7:30 – 18:00) met een vast gemiddeld maandbedrag. Bij afname van vaste opvang is uw kindje elke week verzekerd van een plekje op de groep waar hij of zij opgevangen wordt. Met ingang van januari 2020 geldt voor de vaste opvang van uw kind(eren) bij het kinderdagverblijf het volgende tarief:
Uurtarief: € 8,50
Aantal uren per dag: 10,5 uur
Geopend standaard vanaf 07:30 tot 18:00 - Op aanvraag geopend van 06:30-18:30 uur
Aantal weken per jaar: 51 weken geopend
Minimum afname: 1 dag per week
Opzegtermijn: 1 kalendermaand
U kunt uw netto bedrag berekenen op de website van de Belastingdienst

Hoe werkt Vaste Opvang?

Wij reserveren de opvangdagen waarvan u straks gebruik wil maken tot de vierde verjaardag
Gegarandeerd plaats op de vaste groep met vaste dagen.
De opvang kan naar uw wens en behoefte worden ingevuld, indien de bezetting dit toelaat.
De openingstijden zijn op aanvraag vanaf 06:30 - 18:30 uur, anders standaard vanaf 07:30 tot 18:00 uur.
De maandelijkse kosten voor de vaste opvang van uw kindje worden ongeveer 1 week voor het begin van de betreffende maand middels een automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

Voorwaarden Vaste Opvang

Mininmale afname is 1 dag per week.
Halve dagen opvang is mogelijk, mits de bezetting het toelaat.
Halve dagen zijn mogelijk v.a. 07:30 uur tot 13:00 uur of v.a. 13:00 uur tot 18:00 uur (dit i.v.m ons dagritme).
U geeft de belastingdienst een vast uren aantal per maand door , dit wijzigt praktisch niet, tenzij u andere dagen afneemt, u dient dit zelf te wijzigen in mijntoeslagen.nl.
Een halve dag is 5,5 uur ongeacht ochtend of middag een hele extra dag opvang is 10,5 uur.
Het ruilen van regulieren dagen is mogelijk in overleg indien de bezetting dit toelaat.
Het ruilen van nationale feestdagen; denk aan kerst, oud en nieuw, koningsdag e.d. is achteraf niet mogelijk.
Nationale feestdagen zitten bij de uurprijs inbegrepen, waardoor deze doorberekend worden.
Het ruilen van zieke dagen is niet mogelijk.
Voor het doorgeven van eventuele foutieve uren dan wel valse informatie aan de belastingdienst is Kindercentrum Mamaloe niet aansprakelijk. De eventuele boetes e.d aanslagen kunnen niet verhaalt worden op het kinderdagverblijf. U bent en blijf dus zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste informatie.

Flexibele Opvang

Hiermee reserveert u de gewenste flexibele dagen per aanvraag. Bij afname van flexibele opvang vragen wij u rekening te houden met het tijdig doorgeven  van uw opvang wensen voor de komende periode. Met ingang van 1 januari 2020 geldt voor de flexibele opvang van uw kinderen bij het kinderdagverblijf het volgende tarief:
Uurtarief: € 9,50
Aantal uren per dag: 11 uur
Geopend van 6:30 tot 18:30 uur.
Aantal weken per jaar: 51 weken geopend
Minimum afname: 1 dag per week
11 uur flexibel in te roosteren
Opzegtermijn: 1 kalendermaand
U kunt uw netto bedrag berekenen op de website van de Belastingdienst

Hoe werkt Flexibele Opvang?

Indien de bezetting het toelaat reserveren wij de dagen die u aan ons doorgeeft tot maximaal 3 á 4 weken vooruit.
Aanvraag reserveringen van dagen stuurt u per mail naar kantoor.
De opvang kan naar uw wens en behoefte worden ingevuld, indien de bezetting dit toelaat.
Flexibele opvang is ook mogelijk i tussen 06:30 en 18:30 uur.
De maandelijkse kosten voor de flexibele opvang van uw kindje worden voor en/f achteraf middels automatisch incasso van uw rekening afgeschreven.

Voorwaarden Flexibele Opvang

Graag vernemen wij 4 weken van te voren per mail van welke dagen, breng - en maaltijden u gebruik wenst te maken, deze worden voor uw kindje gereserveerd en berekend, indien de bezetting dit toelaat. U kunt maximaal 3 a' 4 weken vooruit doorgeven.
U kunt flexibele opvang niet vastzetten voor langere periode dit kan enkel bij vaste opvang. U dient ons elke keer te informeren van uw genodigden dagen/uren.
Indien u niet tijdig uw planning doorgeeft bestaat de kans dat er geen ruimte is voor uw kindje. Hier is Kindercentrum Mamaloe niet aansprakelijk voor.
Indien u geen planning doorgeeft en wel onaangekondigd uw kindje komt brengen, kan de toegang tot het Kindercentrum u geweigerd worden omdat de bezetting het niet toelaat. Hier is Kindercentrum Mamaloe niet aansprakelijk voor.
Het annuleren van en al opgegeven opvangdag, kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang per mail aan kantoor doorgegeven worden, daarna worden de geserveerde uren in rekening gebracht. Dit geldt voor normale en vakantie weken.
U dient elke maand achteraf de belastingdienst te wijzigen in de daadwerkelijk afgenomen uren. Heeft u flexibele opvang vooruit doorgegeven en wijzigt dit in meer uren dan de minimale afname per week, dan dient u deze wijziging eveneens aan te passen.
Voor het doorgeven van eventuele foutieve uren en dan wel valse informatie aan de belastingdienst is Kindercentrum Mamaloe niet aansprakelijk. De eventuele boetes e.d. aanslagen kunnen niet verlaat worden op het Kindercentrum. U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste informatie.
Nationale feestdagen zitten bij de uurprijs inbegrepen, waardoor deze doorberekend worden.
Op het moment dat u de plaatsingsovereenkomst tekent, gaat u automatisch akkoord met bovengenoemde voorwaarden voor zowel de vaste en/of flexibele vorm van opvang.

VSO

Wilt u uw kind voor schooltijd brengen. Dat kan!! Wij bieden voorschoolse opvang vanaf 6:30 uur. Uw kind krijgt een rustig en gezellig begin van de dag. De voorschoolse opvang valt ook onder de kinderopvangtoeslag. Wij brengen uw kind naar zijn of haar eigen klas. Oudere kinderen mogen zelfstandig naar de klas lopen na toestemming van de ouders. Kinderen die in de schoolweken gebruik maken van de voorschoolse opvang kunnen ook in de vakanties vanaf 07:30 uur naar de NSO.
Uurtarief: € 7,40
Aantal uren per dag: 1 uur
Minimum afname: 1 dag per week
Opzegtermijn: 1 kalendermaand
U kunt uw netto bedrag berekenen op de website van de Belastingdienst

Standaard NSO

Onze naschoolse opvang bestaat uit opvang na schooltijd op vaste dagen. Inclusief schoolvakanties, studiedagen en of margedagen van school. Standaard NSO is tot 18:00 uur. Wilt u uw kind later ophalen dan kunt u flexibele NSO opvang afnemen.
Uurtarief: € 7,31
Aantal uren per maand: 25 uur
Dit zijn de uren voor 1 NSO dag.
Opzegtermijn: 1 kalendermaand
U kunt uw netto bedrag berekenen op de website van de Belastingdienst

Flexibele opvang NSO

Werkt u onregelmatige dagen dan bieden wij de mogelijkheid voor flexibele opvang op de NSO. Hiermee reserveert u de gewenste flexibele dagen per aanvraag. Bij afname van flexibele opvang vragen wij u rekening te houden met het tijdig doorgeven  van uw opvang wensen voor de komende periode.
Uurtarief: € 7,50
Opzegtermijn: 1 kalendermaand
U kunt uw netto bedrag berekenen op de website van de Belastingdienst

Tussenschoolse Opvang

De kosten voor de tussenschoolse opvang worden over 10 maanden berekend van september tot en met juni. In de maanden juli en augustus worden geen kosten in rekening gebracht. De maandelijkse kosten staan vermeld op onze prijslijst.

"Handen in het Haar"

De opvang kan in noodsituaties naar uw wens en behoefte worden ingevuld, dit is ook mogelijk vanaf minimaal 3 uur. Met ingang van 1 januari 2020 geldt voor het "Handen in het Haar" opvang het volgende tarief:
Uurtarief: € 10,-
Aantal uren per dag: 3 uur
"Handen in het Haar" opvang is mogelijk tussen 06:30 - 18:30 uur

Hoe werkt "Handen in het Haar"?

Aanvraag reservering van uren of dagen stuur je per mail of telefonisch.
"Handen in het Haar" opvang is mogelijk tussen 06:30 - 18:30 uur.
De kosten voor "Handen in het Haar" opvang van uw kindje worden voor en of achteraf middels automatisch incasso van uw rekening afgeschreven.

Voorwaarden "Handen in het Haar"

U kunt "Handen in het Haar" opvang niet vast zetten voor langere periode dit kan enkel bij vaste opvang. U dient ons elke keer te informeren van uw benodigde dagen/uren.
Indien u niet tijdig uw planning doorgeeft bestaat de kans dat er geen ruimte is voor uw kindje. Hier is Kindercentrum Mamaloe niet aansprakelijk voor.
Het annuleren van en al doorgegeven opvanguren of dag kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang per mail aan kantoor doorgegeven worden, daarna worden de gereserveerde uren in rekening gebracht.

Toeslagen

Via een opgave van de kosten bij de belastingdienst kunt u meestal een groot deel van deze kosten vooraf vergoedt krijgen. Kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

Voor kinderopvangtoeslag voor het kinderdagverblijf vergoedt de belastingdienst met ingang van 2021 tot een maximum van € 8,46 per uur.

Voor kinderopvangtoeslag voor de naschoolse opvang vergoedt de belastingdienst met ingang van 2021 tot een maximum van € 7,27 per uur.

 

 

TIP: Tussen de aanvraag van de kindertoeslag en ontvangst van de eerste toeslag kan ruim 2 tot 8 weken verstrijken. Wees er dus op tijd bij !
Wist u dat ... Mamaloe verschillende huisregels hanteert