Pedagogisch medewerkers

Binnen kindercentrum Mamaloe werken wij per groep met twee tot drie vaste pedagogisch medewerkers (eventuele stagiaires en onze vaste invallers uitgezonderd). Zij zijn gediplomeerd medewerkers en in het bezit van een EHBO en BHV certificaat. Op de groep werken per dag twee vaste pedagogisch medewerkers. Wij werken met vaste oproepkrachten die de invaldiensten draaien voor alle groepen. Ons streven is dan ook om bij inval medewerkers op de groep te plaatsen die de kinderen goed kennen. Deze hoge continuïteit qua medewerkster zorgt ervoor dat de behoefte tot hechten in deze categorie van kinderen optimaal aanwezig is. Dit bevordert het totale proces van persoonlijke ontwikkeling maar bovenal de sociaal emotionele ontwikkeling van de kinderen.

Kindercentrum Mamaloe werkt met een klein en betrokken team, op kantoor is een leidinggevende, die verantwoordelijk is voor planningen, kindplaatsen, personeelszaken, deskundigheidsbevordering en andere praktische en administratieve zaken.

Een kinderdagverblijf is een dynamische bedrijf waarbij de ouders en kinderen centraal staan, om hen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen is natuurlijk een zeer gemotiveerd en passievol team voor nodig. Zo wordt er op kantoor zeer dynamische gewerkt en zijn de lijnen naar de planning e.d. vraagstukken zeer kort. Wanneer u het kantoornummer belt krijgt u vrijwel direct iemand aan de lijn om u verder te helpen, is het kantoor een keer niet te bereiken dan kunt u altijd een mail sturen naar info@mamaloe.nl

Je ziet bij ons geen medewerkers met een mobieltje in de hand. Natuurlijk stellen we een bezorgde ouder gerust met een telefoontje, maar in de regel zie je hier geen telefoon of tablet. Alle handen zijn op de groep’.

 

We stellen het team graag aan u voor
Bo
Ilona
Jolien
Noor
Odette
Sherrel
Vidya
Wist u dat ... Mamaloe ook warme maaltijden verzorgt