Een bijzonder warm welkom!

Via onderstaand formulier kunt u uw kindje inschrijven. Na ontvangst streven wij ernaar dezelfde dag nog contact met u op te nemen. U hoeft voor de rest niets te doen, wij zorgen dat alles voor u geregeld wordt.

* Goed om te weten: Kindercentrum Mamaloe werkt uitsluitend met incasso.

Alvast bedankt voor uw inschrijving en het vertrouwen in Kindercentrum Mamaloe. Wij kijken enorm uit naar jullie komst.

Voor u als ouder is het meer dan fijn om de eventuele toekomstige speel en ontwikkelingsplaats van uw kindje te bezichtigen. Tijdens een rondleiding krijgt u alle vrijheid en mogelijkheid om te kijken, voelen en ervaren hoe alles in zijn werk gaat bij Kindercentrum Mamaloe. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u alles vragen over de visie, werkwijze en het beleid waarmee wij dagelijks werken.

Wat erg leuk is, is dat u tijdens de rondleiding de vaste pedagogisch medewerkers aan het werk ziet met kindjes van verschillende leeftijden en dus gelijk meemaakt wat er zoal gebeurd. Aan de hand van het tijdstip ziet u bijvoorbeeld hoe wij kindjes naar bed brengen, uit bed halen, ontwikkelingsgerichte activiteiten aanbieden, buiten spelen of wat er dan ook op dat tijdstip afspeelt. Zo krijgt u een goed en helder Beeld bij onze werkwijze en visie. Wij zijn ervan overtuigt dat een goed en zuiver beleid zichtbaar en vooral voelbaar is op de groepen. Via onze contactpagina kunt u een rondleiding aanvragen.

Wij streven er naar binnen dezelfde dag nog contact met u op te nemen voor het maken van een afspraak.

Versie 2023-03

Kies een datum in de kalender.

Invullen indien bekend.

Er zijn meerdere dagen mogelijk.

Kies een datum in de kalender.

Na ontvangst van uw inschrijfgeld, nemen we contact met u op voor verdere afhandeling.

Inschrijfkosten worden niet gerestitueerd.
Gelieve de inschrijfkosten te voldoen op NL50RABO0373131771, onder vermelding van “Inschrijfgeld Mamaloe”.

Wij vragen om uw persoonlijke gegevens, zodat wij uw inschrijving correct kunnen verwerken. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.
Zie ons Privacybeleid om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Wist u dat ... de belastingdienst een groot deel van uw opvangkosten vergoedt